Proshow Plug-In til Lightroom

PhotoDex som lager Proshow har laget en Plug-In til LR slik at man kan eksportere bildene direkte til en Proshow presentasjon.

Vil du vite mer så kan du gå inn på http://www.photodex.com/downloads/go_lrplugin og laste ned Plug-In. Installasjon går av seg selv og alt kommer på plass som det skal. Du må selvfølgelig ha en Proshow Gold eller Producer lisens og programmet installert på maskinen før dette kan brukes.

Har du hatt Proshow Gold i mer enn 2 år og ønsker å oppgradere til Producer så kan du benytte deg av Loyality programmet de har i forbindelse med feiringen av 20 år i bransjen. Oppgrader til Producer for $100. Kravet er at du må ringe PhotoDex i USA for å benytte deg av tilbudet. Men en 2-3 minutters tlf. samtale kan spare deg for $100 hvis du har ønske om å oppgradere.  😛