Medlemsmøte 25 Jan 2011: Dagfinn Kolberg

Tirsdag 25 Januar 2011 fikk vi besøk av skaurock-artisten og naturfotografen Dagfinn Kolberg. Han kom ramlende inn i klubb-lokalet med bildeutstyr, gitar, munnspill, en diger lysestake, en skinnfell og et antikt møbel…

Han viste flotte bilder fra områdene rundt der han bor, mye dyreliv, både på bakken og i lufta, men også fra steder litt lengre unna, som hans favoritt sted Sarek nasjonalpark i nord Sverige.

Mens han viste bilder sang han og spilte på gitar og munnspill, dette gjør jo at enhver stakkars fotograf får lyst til å melde seg på et gitarkurs og i et kor, men alle er jo ikke født med slike talenter…

Dagfinn Kolberg på besøk i KKK
Dagfinn Kolberg i KKK

Dette ble en meget meget hyggelig kveld med både bilder og god musikk. Når Dagfinn var ferdig, var det igjen tid for 10 på topp… Kveldens tema var «Fritt motiv», og det ble 28 innleverte bilder. Vinnerbildene ble i stor grad preget av nye medlemmer, vi får virkelig håpe at det ga mersmak!