Kamerakurset 13 og 15 okt vel i havn!

 

DSC_6854x

Da var dSLR kamerakurset gjennomført for denne gangen!

Jungel-trommene må ha gått seg varme, for tilslutt var det 26 stykker som var påmeldt til dSLR kurset. Vi innså jo raskt at klubblokalene ikke holdt, og bestilte lokaler på Skrim ungdomsskole.

Vi var jo litt spente på hvor mange som dukket opp på tirsdagen, og jammen kom alle 26. Det var en hyggelig gjeng med deltakere, vi tok ingen «på fersken» med snorke-lyder… tiden fløy avgårde… Det ble naturlig nok kamera-prat hele kvelden, med endel praksis. Vi var hele 7 intruktører, så de fleste fikk hjelp og veiledning ganske raskt. Tiden gikk jo som sagt fort, og klokka dro seg over 2130 før vi ble ferdige på dag 1.

Dag 2, torsdag 15 okt, kom de fleste tilbake, bortsett fra et par stykker som hadde sagt de ikke kunne komme, samt en som var syk… Mange hadde trent litt hjemme, og det var tydelig at mye av det vi hadde snakket om hadde blitt fanget opp. Utrolig nok klarte vi til og med å avslutte til tiden, kl 21!

Mange fylte ut evalueringsskjema, og det ga så absolutt inntrykk at de fleste var godt fornøyd.

Det blir jo mye på en gang på to slike kvelder, og vi la jo vekt på at det er viktig å vedlikeholde de nye kunnskapene og prøve og feile litt selv, og så snakket vi jo varmt om Kongsberg Kameraklubb, så nå lurer vi på hvor mange som benytter sjansen og stikker innom…

Til sist en stor takk til instruktørene, som var: Inge, Odd Eirik, Runar, Povl, Heidi, Magnus og Sven-Erik.

DSC_6856x