Referat medlemsmøte 25 Mai: Fotokonkurranse!

Denne kvelden var i sin helhet viet til 10 på topp konkurransen, da månedens 10 på topp skulle foregå denne kvelden, både fotografering og juryering. Bilder rett fra kameraet, her nyttet det ikke å blåse støv av gamle bilde-arkiver eller bruke Photoshop.

Det var kun 5 tøffinger som møtte opp: Yvonne, Erlend, Runar, Svein og Sven-Erik. Og da kan jeg jo fortelle hva alle andre KKK’ere gikk glipp av: Yvonne hadde tatt med vafler og jordbær-syltetøy! Nam-Nam!

Opplegget for konkurransen var at man kun kunne ta 10 bilder, hvor 3 måtte velges ut og leveres til 10 på topp juryering kl 2100. Dermed la vi i vei med kamera og godt humør. Været viste seg fra sin noenlunde snille side, og vi saumfarte byen hver for oss etter gode motiver. Kl. 21 møttes vi i klubblokalet, og alle kopierte bildene til harddisken, plukket ut 3 bilder hver, og snart var vi klar for bedømmelse/juryering.

Her er bildene som ble plukket ut:

samlet
Her er bildene fra 10 på topp konkurransen for mai 2010

Dommere var oss selv, og vi ga poeng til alle bilder, som var anonymisert som vanlig. Dette opplegget funket meget bra. Resultatet ser du på 10 på topp siden.

Vi som var der hadde en flott kveld, alle var enige om at det var artig med en slik konkurranse i konkurransen, så det må vi gjenta.

Vi var jo veldig enig om at nivået i konkurransen denne kvelden var meget høyt, hehe 🙂