Referat fra CS4 kurs 13 Feb 2010

Lørdag 13 Februar var vi 6 KKK’ere pluss instruktøren Frode Slettum i klubblokalet, og det var Photoshop CS4 som var tema for dagen. Noen måneder tidligere hadde vi hatt et begynnerkurs for Photoshop CS4, og dette kurset skulle være for litt  viderekommende. Alle «elevene» hadde med egen maskin med Photoshop, og snart var vi igang. Først gikk Frode nøye gjennom Levels og Curves, som er to funksjoner  man bør beherske. Frode kunne hver krik og krok i Photoshop, og svarte villig på ethvert spørsmål.

CS4 Kurs CS4 Kurs
Instruktør Frode Slettum i aksjon Heidi etter å ha justert Curves…

Her er litt andre ting som var i fokus i dette kurset:

– Levels og Curves

– Camera Raw

– Sharpening

–  Utkrifter, bilde-størrelser

– Sette sammen bilder

– Pen Tool

– Softing

++

Kurset var veldig bra, og etter 7 timer var det mange hoder som var proppfulle  av ny kunnskap. Vi fikk også endel pdf-oppskrifter av Frode som ble fordelt til kurs-deltakerne. Veldig kjekt å ha når man senere sitter og prøver å huske fra kurset…

Så da er det bare å  sette den nyervervede kunnskapen ut i praksis!

CS4 Kurs CS4 Kurs
Berit, Monica og Erlend i hardt arbeid! Ikke alle bildører lot seg åpne etter kurset..

Alle bilder tatt av Odd Eirik 😎