Om oss

Kongsberg Kameraklubb (KKK) er en gammel klubb stiftet på midten av 1952 og som gjenoppstod i sin nåværende form i 1994. Vi er en klubb som består av ca 40 medlemmer og vil gjerne bli flere. Vi er alt fra nybegynnere i foto til «profesjonelle» amatører.

Kongsberg Kameraklubb har aktiviteter hver uke i vår og høst sesongen og er vel med det en av Norges mest aktive fotoklubber! Bor du i nærheten så stikk innom og besøk oss, kanskje er det nettopp en slik klubb du kunne trengt for å øke motivasjonen og utvide horisonten når det gjelder fotografering!

Ønsker du kontakt med oss, så send en e-post til: post@kongsberg.kameraklubb.no

Klubben har et styre som for tiden består av består av 5 medlemmer:

Navn Funksjon
Geir Christensen Leder
Jan Gogstad Thorsen Nestleder
Magnus Ledum Kasserer
Sven-Erik Bruun Sekretær
Britt Borge Bollerud Styremedlem
Reidar Meyer Sørensen Varamedlem

Klubbens postadresse:

Kongsberg Kameraklubb
Stollveien 23
3617 Kongsberg

Org. nummer: 917 186 405

Medlemskontigent:

Betaling av kontingent til Kongsberg Kameraklubb gir tilgang til klubbens aktiviteter, samt gratis lån av klubbens utstyr.

For 2018 gjelder følgende kontingent priser

  • Hovedmedlem: kr. 400,-
  • Studenter/pensjonister/trygdede/vernepliktige: kr 200,- 
  • For famille betaler en av familiemedlemmene kr. 400,-,
    Andre familiemedlemmer som ektefelle, samboer, barn under 18, etc.
    betaler halv pris kr 200,-

Dette betales til vår bankkonto: 2291.30.45819.

Husk å merke betalingen med navn for medlem/medlemmene det betales for og kategori familie/student/pensonist/trygdet/vernepliktig. Det med navn er spesielt viktig når betalingen gjelder flere eller skjer fra en annen konto enn den du som medlem disponerer.

NSFF

Kongsberg Kameraklubb har tidligere vært tilsluttet NSFF.  Vi har på grunn av mye administrasjon valgt å melde klubben ut av NSFF. Fra og med 2013 anbefaler vi hver enkelt å vurdere et personlig medlemskap i NSFF som for tiden koster kr. 450,-. Fordelene ved å være medlem i NSFF kan du lese om her: http://www.nsff.no/cms/index.php?page=medlemsfordeler

Hvor holder vi til:

Vi møtes stort sett hver tirsdag i vårt møtelokale som vi leier av AG MC klubb. Møtelokalet ligger i Postbrubekken, like ved Idrettsparken.
GPS’n viste følgende posisjon (LAT/LON i grader): N 59.67765, E 009.62794.
Her er et kart over området:

KKK_Kart

Som kartet viser, kjører man Numedalsveien/RV-40 litt nordover. Før du kommer til Kiwi og Kongsberg-hallen svinger du av til venstre på Brennerigata. Etterhvert «deler» veien seg, hold til venstre på Stollveien. Like etter er det en liten nedkjøring mot Postbrubekken.

Her er tre bilder som viser hvordan du finner frem når du nærmer deg Postbrubekken, først ser du en grønn bygning med butikken «Steinriket», fortsetter langs denne bygningen, så er det døra i andre enden av bygget (trykk på bildet for større versjon):

_DSC0240x _DSC0241x _DSC0242x

Kontakt oss:

Lurer du på noe, eller ønsker kontakt med en i styret, så send en mail til post@kongsberg.kameraklubb.no, eller bruk dette skjemaet:

  1. (må fylles ut)
  2. (sjekk riktig adresse)
 

cforms contact form by delicious:days