Mølla

Mølla KKK har innledet et foto-samerbeid med EnergiMølla.Dette betyr at KKK får ta bilder under endel konserter og andre arrangementer, samt at KKK jobber mot å ha en utstilling på EnergiMølla sent på Våren-2010, hvor temaet er «Energi».Denne siden sammenfatter litt av det som skjer i prosjektet og gir linker til slideshow med bilder, etc.KKK’ere er også hjertelig velkomne til å melde sin interesse for å ta bilder på konserter etc, send i såfall en mail til: post@kongsberg.kameraklubb.no

Lørdag 24 Apr -10: WhileUSlept, SibirSpace, GirlHappy

GirlHappy-10 Denne kvelden var det tre band som skulle spille, og Sven-Erik tok seg en tur for å forevige begivenheten. Det var bandene While U Slept, Sibir Space og Girl Happy som stod på plakaten. Lysforholdene tror jeg ikke er verdt å nevne engang…Slideshow med Sven-Erik’s bilder fra While U Slept <her>.Slideshow med Sven-Erik’s bilder fra Sibir Space <her>.Slideshow med Sven-Erik’s bilder fra Girl Happy <her>.

Lørdag 17 Apr -10: Moddi

moddi_seb-14 Denne kvelden var det Moddi som var på programmet, og Runar, Svein og Sven-Erik tok en tur for å forevige begivenheten. Denne konserten er vel foreløpig den mest utfordrende når det gjelder lite lys, nemlig dunkelt blåaktig eller rødaktig lys, her var det svært lite å gå på foto-messig. Men bilder ble det da iallefall!Slideshow med Sven-Erik’s bilder, trykk <her>.Slideshow med Svein’s bilder, trykk <her>.

Fredag 16 Apr -10: Jo Nesbø

JoNesbø_seb-26 Runar og Sven-Erik hadde lyst til å høre på Jo Nesbø og ta litt bilder… Sammen med Jo Nesbø var Lars Jones. Jo fortalte først en morsom historie fra sin barndom med beste(?)kameraten Vidar, og så var det mye musikk og moro!Slideshow med Sven-Erik’s bilder, trykk <her>.

Fredag 9 Apr -10: Raga Rockers

raga_rockers_sb-3 Svein, Runar og Erlend var på Raga Rockers konserten og tok mange bilder. Mye folk, kjempebra konsert!Slideshow med Svein’s bilder, trykk <her>.Slideshow med Erlend’s bilder, trykk <her>.

Lørdag 13 Mar -10: Noora Noor

DSC_0622 Sven-Erik tok seg en tur på Noora Noor konserten, alle bilder stort sett på ISO 800-1000. Som vanlig store lysmessige utfordringer, men det er jo det som er morsomt også…Slideshow med Sven-Erik’s bilder, trykk <her>.

Lørdag 6 Mar -10: Blood Command & Social Suicide

blood_command-20 Svein fikk med seg dobbelt-konserten med Blood Command og Social Suicide. Mange fargesprakende bilder!Slideshow med Svein’s bilder fra Blood Command <her>.Slideshow med Svein’s bilder fra Social Suicide <her>.

Fredag 29 Jan -10: Backstreet Girls

 
DSC_0357 Da var det tid for konsert med Backstreet Girls, Svein og Sven-Erik tok seg en tur for å forevige begivenheten. Det ble litt vrient å ta bilder, fordi frontlysene aldri ble brukt, dermed ble det mye silouett-bilder.Slideshow med Sven-Erik’s bilder, trykk <her>.Slideshow med Svein’s bilder, trykk <her>.

Søndag 22 Nov -09: DameEtagen

 
DSC_7967 Denne kvelden var Runar og Sven-Erik og tok bilder på konsert med DameEtagen.Slideshow med Runar’s bilder, trykk <her>.Slideshow med Sven-Erik’s bilder, trykk <her>.

Mandag 9 Nov -09: Tyven, tyven

 
tyven_tyven-11 Denne kvelden var Svein og Sven-Erik på generalprøve på teaterstykket «Tyven, tyven» av Kongsberg Teaterlag på Mølla.Slideshow med Sven-Erik’s Bilder, trykk <her>.Slideshow med Svein’s Bilder, trykk <her>.

Torsdag 5 Nov -09: Konsert med CC Cowboys

IMG_4953 Denne kvelden var Odd Eirik, Runar og Sven-Erik på CC Cowboys konsert på Mølla.Vi fikk ta bilder under hele konserten. Lysforholdene var jo ikke lette, men det visste vi jo…Slideshow med Runar’s Bilder, trykk <her>.Slideshow med Odd Eirik’s Bilder, trykk <her>.Slideshow med Sven-Erik’s Bilder, trykk <her>.