Fotokonkurranse – 7 mai 2013

På workshop’n den 7 mai var temaet «Fotokonkurranse», og vi hadde en meget uhøytidelig konkurranse hvor vi trakk temaer opp fra en hatt, «løp» rundt og fotograferte i ca 10 minutter, og etter 4 temaer gikk vi inn, samlet bildene og gikk gjennom og kommenterte.
Det var 9 stykker som hadde møtt opp, så det hele foregikk med grupper a to stk, og Morten var høvding og ansvarlig og passet på oss alle.

Følgende temaer ble trukket opp fra hatten:
– Linje
– Ramme
– Nytt
– Stål

På de to første temaene var det kun lov å ta ett bilde innenfor gruppen, mens på de tre siste skulle man ta flere bilder (opptil 3 stk), endre og diskutere seg fram til det endelige resultatet, som da ble bilde nr 4.

Her er en samling av alle bidragene:

joint
Bilder fra fotokonkurranse-tema 7 mai 2013