Referat medlemsmøte 27 Okt

 

EllingBerg_Japsen_640
Foto: Elling Berg (www.ellingberg.com)

 

Denne kvelden var det Elling Berg som skulle komme og prate og vise bilder som var tatt under havets overflate…

Det var mange som hadde lyst til å få med seg foredraget om undervanns (UV)-fotografering, hele 27 KKK’ere møtte fram, og lokalet holdt så vidt, dette var nok helt klart ny rekord på antall frammøtte!

Elling hadde bilder fra reiser i hele verden, og noen av de beste var tatt i Norge. Så man trenger ikke dra på den andre siden av jordkloden for å ta bra UV bilder. Han ga også masse nyttig info om hvordan man tok bilder under vann, og hadde med seg foto-utstyret han bruker og demonstrerte det.

Bildene var fargerike og viste at det finnes mange fantastiske fisker, dyr, koraller/planter, vrak og mye annet der nede, det var nok mange KKK’ere som plutselig fikk en viss interesse og lyst til å begynne med UV fotografering!

Det første bildet viser en fisk Elling tok bilde av i Japan, men bildene under er fra Norge. Sneglen er en Kastesnegle, som er veldig sjeldent man «snubler» over… Elling sa også at Oslo-fjorden var en av de beste fjordene i Norge når det gjaldt antall forskjellige arter man kan finne…

EllingBerg_2008NM01 ElllingBerg_Kastesnegl
Begge foto: Elling Berg (www.ellingberg.com)

Mange av bildene var tatt i forbindelse med konkurranser hvor det er strenge regler for hvordan bildet skal se ut… Men sånn innimellom må man jo bruke hue og fantasien litt, som dette bildet viser:

EllingBerg_2008NM04
Foto: Elling Berg (www.ellingberg.com)

Nå har du sikkert lyst til å se mer av Ellings bilder, så ta en titt på web-sidene hans: www.ellingberg.com

Etter at vi hadde fått fordøyd sanseinntrykkene etter Ellings presentasjon, var det tid for 10 på topp, temaet denne kvelden var «Gult».

Det var all-time-high på antall innleverte bilder, hele 36 bilder deltok!

Denne gangen var det Sven-Erik som stakk av med seieren, ta en titt på alle finalistene under «10 på topp -09«.