Referat medlemsmøte 23 Mars 2010: Elisabeth’s kveld

Heldigvis er det ikke vanskelig å be Elisabeth lage et lite opplegg på et KKK møte, og den 23 Mars var det igjen Elisabeth som var (helt) Sjef! Det fine med kveldene hennes er jo at temaet pleier å være kommunikasjon mellom mennesker, og det å kunne kommunisere bilder til hverandre, iblandet et «snev» bildeforståelse.

Dette er det jo litt lite av ellers på møtene, så det kan jo, foruten Sjefen’s blide fjes, være en grunn til at disse kveldene er så populære 🙂

xMG_1281
Elisabeth instruerer de andre KKK’erne

Først  begynte vi med å legge ut litt om oss selv, f.eks skulle vi legge hånden på skulderen til den i KKK vi følte vi hadde kjent lengst/best, og andre ting som krevde at vi gjorde noe, og ikke bare satt rundt et bord og så på hverandre…

xMG_1283
Ingrid A, Yvonne og Anne lurte jo fælt på hva som skulle skje videre…

Litt senere ble vi delt inn i grupper, og hver gruppe fikk utdelt et bilde.

Beskjeden fra Elisabeth var at dette var et bilde av hva en person hadde i sin veske/lomme(r), og at vi skulle studere dette og danne oss et inntrykk av personen og formidle dette til de andre.

xMG_1286
Her legger hver gruppe fram sin ide om hvem som er eieren til tingene på bildet.

Bildene var hentet  fra et lite prosjekt som heter «Pockets and Purses Give Up Their Secrets» av Francois Robert, som rett og slett hadde fotografert hva folk hadde i lommer/vesker. Anbefaler på det sterkeste å ta en titt, dette var veldig morsomt å analysere og se hva vi klarte å komme fram til. Les litt mer, og se alle bildene, via denne linken: http://lens.blogs.nytimes.com/2010/03/15/showcase-136/

Det ble også en litt annerledes 10 på topp, for Elisabeth ville at vi skulle gå gjennom alle bildene i plenum og gi litt ros og ris til hvert bilde. Men uansett er det jo dommerne som er enerådige, og det var Anne og Erlend som ble utfordret til å være dommere av Elisabeth. Ta en titt på 10 på topp siden, så ser du resultatet der!