Referat Photoshop CS4 kurs

CS4 cartoon
Photoshop CS4 har mange muligheter!

1 Desember var den siste av 4 runder for høstens Photoshop CS4 kurs.

Det begynte Tirsdag 10 Nov, da var det Odd Eirik som tok en generell innføring i Photoshop CS4, for at alle som ikke hadde brukt CS4 så mye skulle bli litt kjent…

Tirsdag 17 Nov var vi på HiBu, i et flott klasserom med massevis av PC’er som Tommy hadde forhåndsinnstallert CS4 på, slik at alle hadde hver sin maskin. Denne kvelden var det Torbjørn Tandberg som var instruktør og viste oss hvordan han jobbet med bilder i CS4, og her var det mange tips og triks å få med seg..

Torsdag 19 Nov var 2 runde med Torbjørn Tandberg på HiBu.

Tirsdag 1 Des var fjerde og siste del av CS4 kurset, da var det Sven-Erik som viste endel ting som ikke var nevnt så mye de tidligere rundene.

De som har gjennomført et slikt Photoshop kurs får jo tilbud gjennom NSFF å kjøpe Photoshop CS4 til kr 2700.-, mot 12600.- som er prisen i butikkene. Det er pr dags dato 7 stykker som benyttet seg av dette.

Ja, da gjenstår bare det viktigste: Nemlig å BRUKE Photoshop! Man glemmer utrolig fort når man ikke vedlikeholder den ny-ervervede kunnskapen!

Og så er det en ting til: Bare sett opp «CS4 kurs» i kalenderen på Lørdag 13 Feb… Da har vi vært så heldige å få Frode Slettum som er autorisert Adobe instruktør til å holde et «litt viderekommende»-heldagskurs!