Referat medlemsmøte 24 Nov 2009: Magnus Reneflot

Denne kvelden hadde vi besøk av Magnus Reneflot som viste bilder og video, i et opplegg som han kaller «Slik jeg ser det!»

Her er et av bildene vi fikk se:

Soneparkering_000
Foto: Magnus Reneflot (http://www.fotorefleksjoner.no/)

Mange flotte stillbilder og levende bilder; både natur, barn, abstrakt, gamle fotogene bilvrak, trær og mye mer.

Magnus var også veldig flink til å forklare hva han hadde gjort og tenkt ved mange av bildene, så her var det mye tips og inspirasjon å hente.

Alle bilder trenger ikke være tatt rett på i hode-høyde, knall-skarpe og selv-forklarende… Helt iorden at man må bruke «hue» litt når man ser på bilder. Ta en kikk på: http://www.fotorefleksjoner.no/ så får du se flere av bildene hans!

Etterpå var det årets siste 10 på topp runde. Her var det spenning til siste slutt, 24 bilder deltok. Før denne runden ledet Heidi G før Svein B, men Svein hadde både  seiersbildet og et bilde blant de hederlige i kveldens konkurranse, og kapret dermed den gjeve tittelen «Årets fotograf» i Kongsberg Kameraklubb! La oss ta bølgen for Svein… 1… 2… 3!!

Ta en titt <her> for å se alle 10 på topp bildene og sluttstilling!


CS2 kurs notater kan også benyttes for CS4

Notater fra PS CS2 kurs med Henry 21.10.06

Alt er relatert til PS CS2 men alle funksjonene er der i CS4 også. Det kan hende snarveiene er litt annerledes. Det kan også ha sneket seg inn noen feil underveis, men det finner dere ut av. Her basisen som trengs for videre eksperimentering.

Les videre