KKK tur med Dagfinn Kolberg, 29 okt -11!

Lørdag 29 Oktober var det KKK tur med Dagfinn Kolberg…

Dagfinn har ei fin hytte ved Ormåsen hvor han har matet fugler/dyr gjennom lange tider, så det er et yrende liv rundt hytta.

Dessverre var det bare 3 KKK’ere + 1 gjest som var med, pluss en som kom mot slutten… Dårlig oppmøte på en fin dag, så været kan ikke ta skylda…

Men vi som var der hadde en fin tur. Dagfinn ordnet bål og kaffe, og vi virret rundt alle som en og tok bilder av fuglene som fløy omkring.

_DSC5763
Matpause! (foto: Sven-Erik)

Eneste lille minuset var at fuglene ikke var helt tamme… de satt stille i ca 1-2 sekunder, så da gjaldt det å være rask på labben!

Men det var jo mange av dem, så det manglet ikke på sjanser. Men det ble mange bilder av kvister uten en eneste fugl på…

Les videre


Referat medlemsmøte 25 okt 2011: Elisabeth’s kveld

IMG_0279
Gruppearbeid i gang (foto: Runar)

Mange gleder seg alltids til Elisabeth`s opplegg, og hun leverte som vanlig. Det er som regel litt mer sosialt preget enn vanlige workshops og medlemsmøter.
12 KKK’ere møtte opp.

Elisabeths time oktober
Diskusjon på medlemsmøtet 25 okt (foto: Povl)

Elisabeth hadde med en mengde bilder som vi skulle finne et vi likte og et vi ikke likte og da analysere dem to og to, deretter ble vi delt i 2 grupper for og fortelle de andre for og imot disse bilder. Etter kaffepause ble vi delt inn i 3 grupper og fikk utlevert en pose med 2 bilder og noe rekvisita. Vi skulle nå fortelle de andre gruppene historien bak bildene og hvilke betydning rekvisitaene hadde. Elisabeth setter mennesket i fokus.

IMG_0280
Tove og Elisabeth (foto: Runar)

Etterpå var det vår  uhøytidelige 10 på topp. Her kom det inn 24 bilder, de ble som vanlig anonymisert. Deretter ble alle bildene vist to ganger, for at vi alle sammen kunne gi karakterer på bildene på en skala fra 1 – 9.
Det beste bildet ble tatt mellom Flekkefjord og Jæren av Jostein Øysæd, se alle bildene under «10 på topp-11» i hovedmenyen øverst.